El PSC es considera clau per a la construcció de l’hospital Ernest Lluch

WhatsApp Image 2024-04-29 at 09.49.35

Els socialistes continuen fent bandera del futur hospital comarcal. En un acte a Montacada, l’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolomé Egea, l’alcaldessa i candidata de Badia del Vallès, Eva Menor, l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, l’alcalde de Ripollet, Luis Tirado, i els candidats David González i Pol Gibert, han traslladat i defensat laseva gran proposta en matèria de sanitat per al Vallès Occidental: la construcció de l’hospital de proximitat Ernest Lluch.

David González: “El PSC ha estat el partit que més ha defensat els serveis”

El candidat a les eleccions del Parlament de Catalunya, Pol Gibert, ha subratllat que “si volem que l’hospital Ernest Lluch sigui una realitat, hem de fer Salvador Illa president de la Generalitat de Catalunya”. En aquesta mateixa línia, el candidat a les eleccions del Parlament de Catalunya i segon tinent d’alcalde de Cerdanyola del Vallès, David González, ha posat en relleu que “el PSC ha estat el partit que més ha defensat els serveis, les infraestructures i les inversions sanitàries que aquesta comarca necessita, en tots els àmbits”.

“El fet de poder gaudir d’una de les infraestructures cabdals per al desenvolupament dels nostres territoris, i que estigui a prop de les nostres ciutats, és molt important”, ha reivindicat l’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolomé Egea. Disposar d’un centre com serà l’Ernest Lluch suposarà “una millora sanitària” i farà que el Parc Taulí “tingui una pressió assistencial més baixa”.

L’alcaldessa de Badia del Vallès i candidata a les eleccions del Parlament de Catalunya, Eva Menor, ha deixat clar que “aquests darrers 10 anys no han anat bé a Catalunya en matèria de sanitat”, ja que “hi ha hagut continues retallades, tancament de CAPS, reducció de la proximitat, concentracions i desconcentració”. Els alcaldes i les alcaldesses socialistes de la comarca estan posant totes les eines que tenen a l’abast perquè “aquest hospital pugui ser una realitat i es pugui, per fi, descongestionar l’hospital Parc Taulí”. Per a Menor, els socialistes han acreditat històricament que “som els garants de tenir un sistema de salut públic de qualitat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?