El PP inicia una recollida de signatures per mostrar suport als cossos policials

IMG_20210317_131144

El Partit Popular (PP) ha iniciat a tot l’estat espanyol una campanya de suport als cossos policials després dels “incidents violents” viscuts a diferents ciutats durant les protestes per l’empresonament del raper Pablo Hasel. “Hem vist com persones violentes han sortit a incendiar carrers, llençar llambordes i saquejar comerços”, explicava el president del provincial de la formació a Barcelona, Óscar Ramírez, durant la presentació de la iniciativa a Cerdanyola. Acompanyat pel president del PP local,  Francisco Correderas, assegurava que s’ha vist des de diferents institucions més enllà de no condemnar els fets, s’encoratjava els violents perquè sortissin en defensa del delinqüent Pablo Hasel”.

La recollida de signatures per mostrar públicament el suport de la ciutadania a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat -incloent-hi els Mossos d’Esquadra i la Policia Local- porta per lema #YodefiendoalaPolicía. Des del PP es considera que el suport a tots els cossos policials ha de ser “sempre ferm, unànim i sense fissures” i que “cap representant públic pot titubejar quan es tracta de defensar la democràcia i la llibertat”. A més, els populars apunten que “la defensa de la tasca dels agents de l’autoritat ha d’expressar sempre sense demores ni ambigüitats”. Per tots aquests motius, exigeixen a les diferents administracions i institucions que “dotin dels mitjans necessaris a la nostra policia perquè puguin garantir la seguretat i la llibertat als carrers de la nostra ciutat” i també perquè “es pugui garantir la integritat física” dels cossos policials. “Nosaltres estem del costat dels bons, que no són altres que els policies”, remarcava Ramírez.

En el text que s’ha de signar per donar suport als cossos policials, s’exigeix al president del govern espanyol el “cessament immediat de Pablo Iglesias com a vicepresident del govern d’Espanya”, malgrat que Iglesias ha anunciat que deixarà el càrrec per presentar-se com a candidat a la presidència de la comunitat de Madrid.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?