El policia local César Ronquillo, supervivent de la covid-19, serà el pregoner del Roser de Maig

cesarronquillo

César Ronquillo serà el  pregoner de la Festa Major del Roser de Maig Cerdanyola. El cerdanyolenc César Ronquillo ja fa un any que lluita incansablement contra les seqüeles de la  COVID que va patir durant la primera onada de la pandèmia. Té 59 anys i és caporal de la Policia Local de Cerdanyola, on treballa des del 1986. El 6 de març comencen els símptomes de covid-19 i durant quatre dies empitjoren. A partir d’aquí un coma en les ucis dels hospitals Vall d’Hebron i Parc Taulí. Un mes després, va despertar amb una traqueotomia, un infart, un ictus i una paràlisi lateral que afectava la banda esquerra del seu cos. Però va sobreviure i ara és un dels protagonistes de Vitals, sèrie documental d’HBO.

Ronquillo ha viscut durant molts anys la festa a peu de carrer encarregant-se, com a  policia local des de de la seguretat ciutadana. Aquest any la viurà d’una manera molt diferent, ja fora de l’hospital i amb un missatge molt positiu per a que la població gaudeixi el  Roser de Maig però sempre des de la prevenció.

Pregó virtual
El pregó es farà el divendres 30 d’abril, a les 19.30 h i a través del web www.cerdanyola.cat i les xarxes socials municipals.

 

Reserva d’entrades

Aquesta tarda, a les 18h, s’activarà la pàgina de reserva d’entrades per a les activitats de la Festa Major del Roser de Maig. L’adreça és https://entradas.codetickets.com/entradas/events

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?