El parc del Turonet acollirà un taller gratuït per millorar la convivència amb gossos

WhatsApp Image 2024-04-18 at 10.05.56

Durant el mes de maig s’impartirà un taller gratuït per millorar la convivència amb gossos a l’espai públic al parc del Turonet. El taller és una prova pilot de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i està previst que es dugui a terme a diferents parcs metropolitans. A Cerdanyola serà al parc del Turonet el 8, 15, 22 i 29 de maig en horari de 18.30 a 20 hores.

Les sessions són gratuïtes, tindran un màxim de 20 assistents i cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a mediambient@cerdanyola.cat o trucant al 93.580.88.88 extensió 3736 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).  Els tallers estan oberts a totes les races de gos, sempre que es compleixi la normativa vigent. Tots els gossos que hi participin hauran d’estar registrats al cens municipal d’animals de companyia.

El taller de convivència amb gossos consta de quatre sessions setmanals d’1 h 30 m i estan adreçats a persones majors d’edat que tinguin gos. L’equip especialista de Perruneando tractarà la gestió i el coneixement de l’activitat i la comunicació canina, la convivència a l’espai públic i exercicis pràctics per poder fer a casa quan no sigui possible el passeig dels animals a l’exterior.

Cada cop més gossos a l’espai públic

Segons dades del col·legi de veterinari de Catalunya, en els darrers 20 anys, la tinença de gossos a Catalunya s’ha multiplicat per vuit. A Catalunya hi ha un gos per cada sis habitants.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?