El nou curs escolar s’inicia amb 8.331 alumnes de 0 a 16 anys a Cerdanyola

Avui s’inicia el curs 2022-23 per a la majoria d’ensenyaments. Infantil i primària ja han començat i ESO, batxillerat i cicles formatius, el 7 de setembre. La resta d’estudis han de començar abans del 19 de setembre. El nou curs escolar s’ha iniciat  a Cerdanyola amb 8.331 alumnes de 0 a 16 anys. Aquestes són les dades de les que es  disposen a data d’avui, però poden variar ja que hi ha centres que encara estan en període de matrícula i que no tots els centres docents han facilitat les dades.

Enguany, l’inici del curs s’ha avançat respecte als anys anteriors, per tal d’equiparar l’inici de curs al de la majoria de països europeus i acostar-se als mateixos criteris educatius. Fins al 30 de setembre, a infantil i primària, la jornada serà continuada i a la tarda no hi haurà classe, si bé els infants podran dinar a l’escola perquè el servei de menjador estarà garantit. Per poder cobrir l’horari partit habitual s’oferiran activitats extraescolars gratuïtes.

Ajuts econòmics a l’escolarització

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès té previst destinar 638.000 euros als ajuts directes a l’escolarització per a aquest curs. Aquesta partida pot variar segons les necessitats. Es donen beques per aquests conceptes per menjador escolar (alumnat d’educació infantil, primària, ESO, escoles bressol municipals i educació especial), llibres i material escolar (alumnat d’educació infantil, primària i secundària i educació especial), llars d’infants (alumnat de 0 a 3 anys) i equips informàtics personals, llicències digitals, plataformes on-line i/o programari (Alumnat d’ESO).

Tot i que el període de sol·licituds per aquest curs  ja va finalitzar, la informació sobre aquests ajuts es pot trobar a Beques escolars 2022 Les escoles bressol municipals (Cordelles, Turonet i Montflorit) i Aulos, Escola Municipal de Musica, s’inclouen en la tarifació social, que pot suposar una reducció del preu de fins a un 80%, depenent de la situació econòmica de la família.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?