El moviment LGTBI protagonitza la nova exposició de l’Ateneu

6e100b693083fe7b237779ffd809d8b7

L’exposició ‘El moviment en imatges. El moviment gai, lesbià i transsexual’ ja es pot veure a l’Ateneu.

Presenta l’evolució i els assoliments més destacables del moviment gai, lesbià, bisexual i transsexual a través de la seva història. La mostra -que forma part del programa d’actes del Dia de la Policia que es celebrarà aquest divendres al recinte Flor de Maig amb la conferència de l’històric dirigent del FAGC i activista Jordi Petit (XVII Premi Solidaritat de l’Institut de Drets Humans de Catalunya l’any 2014)- està formada per diversos cartells i panells, i explica de manera molt visual el naixement clandestí del moviment LGBT i la lluita per aconseguir la visibilitat i el reconeixement públic.

L’exposició, produïda per la Generalitat, descriu la trajectòria històrica del moviment LGBT a Catalunya a través de diferents cartells i panells, que també fan esment al naixement d’aquest moviment i, sobretot, a la seva evolució per a aconseguir el reconeixement públic i el respecte de tots.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?