El Mercat Municipal de Les Fontetes estrena aparcament

WhatsApp Image 2024-03-04 at 10.05.20
Entrada al nou aparcament /. Ajuntament

El Mercat Municipal de les Fontetes disposarà a partir de l’11 de març d’un aparcament exclusiu per als clients, que podran obtenir tiquets de dues hores d’estacionament a les parades del mateix mercat. L’Associació de Paradistes del Mercat ha organitzat una festa d’inauguració oberta a la ciutadana el diumenge 10 de març, a partir de les 12.30 hores, amb un aperitiu i animació musical.

Els treballs duts a terme al pàrquing existent han reconvertit l’espai de l’antic moll de descàrrega en aparcament per als clients del mercat. L’aparcament, d’uns 900 m², ha permès instal·lar 24 places d’estacionament. Així mateix, també s’ha modificat el muntacàrregues reconvertint-lo en ascensor per poder accedir des del pàrquing al mercat. El nou aparcament s’ha organitzat en un esquema d’entrada i sortida per diferents portes al carrer Pineda fent que la circulació dels cotxes es faci en un únic sentit. Pel que fa als espais exteriors, les principals actuacions han consistit a adequar els recorreguts d’evacuació en cas d’incendi a la normativa vigent, amb la inclusió de dues noves escales.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?