El Mac&Xic es reinventa amb una única jornada de teatre infantil

59bbfcb2e1844b9599ff015000348c7d

Una girafa somniadora, una cigala cantant i el cinema mut seran alguns dels protagonistes de la tercera edició del festival Mac&Xic. El pròxim dissabte 23 de setembre, Bambalina oferirà dotze representacions teatrals i tallers destinats als nens de 0 a 6 anys. L’edició d’enguany es concentrarà en una sola jornada i acollirà la feina de cinc companyies.

“És un dia per sortir al carrer i aprofitar per viure Cerdanyola”, destaca la regidora de Cultura, Elvi Vila, que senyala que “amb el format d’un dia es podran veure gairebé totes les obres”. Els espectacles i el taller de titelles es repartiran entre la sala d’actes i el pati del MAC i oferiran diferents sessions des de les 11 fins a les 19 hores. Com a cloenda del festival, la companyia Roger Canals farà ballar al públic de la plaça de l’Abat Oliba amb l’espectacle gratuït ‘Reboombori’. Les entrades ja estan a la venda a l’Ateneu de Cerdanyola o al web de l’ajuntament i tindran un preu de 4 euros pel públic general i de 2 euros pels socis de Bambalina. Des de l’organització del Mac&Xic recomanen comprar les entrades de forma anticipada donat l’espai limitat del qual disposen. “Les edicions anteriors han acabat amb l’aforament ple”, recordava Rosa Maria Soler, membre de Bambalina. – Mónica García

Redacció


Banner Ficcions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?