El jardins de Ca n’Ortadó acolliran la propera sessió del projecte ‘Repensem l’N-150’

IMG_20201027_111728-640x388

El procés participatiu per definir el projecte Ricconect de l’N-150 segueix endavant. La propera sessió de treball – que tindrà lloc el 15 de juny a les 18.45 hores- serà la cinquena que es realitza i en ella es presentarà la identitat visual del nom i el logotip del projecte. També es faran dos tallers, un d’ells sobre bones pràctiques i l’altre tractarà sobre les primeres accions i estratègia urbana.

Com en la darrera sessió, que es va fer sobre el terreny, la sessió #5 grup de co-creació es farà presencialment i serà als jardins de Ca n’Ortadó de Cerdanyola (plaça de Sant Ramon, 22). Les persones interessades en participar caldrà que s’inscriguin prèviament a http://bit.ly/InscripcioSessio5Riconnect

El projecte ‘Repensem l’N-150’ forma part de la xarxa Riconnect, que es troba dins del programa Europeu Urbact, centrat en promoure projectes dins els criteris urbanístics de l’Agenda Urbana. L’eix de la carretera de Barcelona al seu pas per Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Barberà es tracta d’una zona de teixits urbans que tot i estar molt pròxims físicament entre ells, estan molt desconnectats per grans infraestructures com són el tren, el riu i l’autopista. L’objectiu és que el resultat del projecte de transformació de les infraestructures que uneixen a Cerdanyola, Montcada, Ripollet i Barberà doni resposta a les necessitats reals i globals del territori i per això s’està fent un procés participatiu amb la implicació de tot el territori: ciutadania, estaments polítics, associacions i administracions.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?