El jardí de papallones del Turonet es posa a punt amb una jornada familiar

b3404be4ce8e34f9427382fa15263dea

Aquest diumenge hi ha programada una activitat, d’11.30 a 13.30 hores, gratuïta i oberta a les famílies, durant la qual s’instal·laran tots aquests elements del nou espai

El jardí per a papallones, que instal·la l’AMB en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola, serà una realitat aquest diumenge.

Un espai d’aquestes característiques està dissenyat per afavorir la presència de papallones, libèl·lules i altres insectes que contribueixen a la biodiversitat del parc, i que són indicadors d’una bona salut ambiental. El jardí comprèn diferents ambients de plantes (aromàtiques, de bosc, nectaríferes, aquàtiques, de prat i d’horta) i una bassa, que proporcionen una gran diversitat d’olors i colors, així com diferents ritmes de floració. En aquest espai també s’hi instal·larà un dels denominats ‘hotels d’insectes’, una estructura que dóna refugi tot l’any a insectes, aràcnids, amfibis, rèptils i algun petit mamífer, proporcionant-los un lloc càlid on aquests petits animals troben materials que els faciliten l’estada durant l’hivern: troncs foradats que ajuden a niar diferents espècies d’abelles, pedres, branquillons, fulles, testos i escorces.

Aquest diumenge s’ha programat una activitat, d’11.30 a 13.30 hores, gratuïta i oberta a les famílies, durant la qual s’instal·laran, de manera participativa, tots aquests elements. Per tal de participar-hi, cal inscriure-s’hi a través del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, trucant al 932 562 220 o enviant un correu a activmuseuciencies@bcn.cat. També es pot fer el mateix dia a la Jugatecambiental. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?