El Festival Internacional Blues de Cerdanyola reprograma nou dels concerts previstos per amenaça de pluja

bluesmasia

Ahir es van reprendre els concerts previstos de la XXIX’5 edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola amb la programació a la Masia Cordelles del quartet all stars Maeso-Zelada-Costa-Anaut , un grup que tot i tocar junts de manera ocasional van demostrar una compenetració i nivell musical excepcionals des del primer minut de concert. Paral·lelament l’organització del Festival de Blues d’enguany ha estat treballant intensament les darreres hores per poder reubicar el màxim de concerts davant la previsió meteorològica d’aquest cap de setmana que torna a amenaçar pluja.

Així doncs, els concerts previstos a l’antiga pista d’hoquei de la Biblioteca Central de Cerdanyola queden reubicats al teatre de l’Ateneu, recuperant, així un dels escenaris històrics del certamen. A més, l’Ateneu acollirà altres concerts per tal d’intentar aixoplugar el màxim de grups possibles i s’allargarà el festival fins dilluns per encabir dos concerts més a ca n’Ortadó, superat l’episodi de pluges previst.

Els canvis previstos són:

  • J.P. Bimeneni & The Black Blets: Teatre de l’Ateneu, divendres 9 d’octubre a les 22 hores.
  • The Bacos: Teatre de l’Ateneu, dissabte 10 d’octubre a les 12 hores.
  • Ghost Number: Teatre de l’Ateneu, dissabte 10 d’octubre a les 18 hores.
  • The Soul Jacket: Teatre de l’Ateneu, dissabte 10 d’octubre a les 22 hores.
  • The Sick Boys: Teatre de l’Ateneu, diumenge 11 d’octubre a les 12 hores.
  • Gaby Jogeix: Teatre de l’Ateneu, diumenge 11 d’octubre a les 18 hores.
  • Dani Nel·lo & Los Saxofonistas Salvajes: Teatre de l’Ateneu, diumenge 11 d’octubre a les 22 hores.
  • Angué Hot Jazz: Ca n’Ortadó, dilluns 12 d’octubre a les 12 hores.
  • Blueroomess: Ca n’Ortadó, dilluns 12 d’octubre a les 19 hores.
  • La resta de concerts es mantenen tal i com estaven programats.

Entrades

Les persones que tinguin entrades per aquests concerts podran fer-les servir directament per veure l’artista on i quan estigui previst de nou. En cas de no poder assistir-hi, des de l’organització es demana que qui tingui reserves les anul·li a través del correu electrònic bluescerdanyola@gmail.com perquè d’altres persones puguin gaudir dels concerts.

En el cas del concert de Gaby Jogeix que originàriament estava previst per Ca n’Ortadó i que ara s’ha traslladat a l’Ateneu, també es posen més invitacions a disposició del públic ja que l’aforament del nou espai és superior.

Festival amb seguretat

Tots els concerts reprogramats comptaran amb les mateixes mesures de seguretat que s’han dut a terme fins ara. En el cas del Teatre de l’Ateneu s’ha previst ventilació i desinfecció de l’espai entre les diferents actuacions programades i l’acomodació a les localitats es farà seguint les normes previstes i per grups de convivència. L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment, així com l’ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada i la presa de temperatura. A l’entrada dels espais també es pren nota del nom i del telèfon de les persones que hi assisteixen per garantir la traçabilitat dels contactes.

Redacció


Banner Ficcions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?