El FEM Monòlegs torna a omplir el teatre Ateneu

WhatsApp Image 2024-02-17 at 09.35.10

El FEM Monòlegs celebrarà la seva onzena edició  aquest dissabte (19 hores) amb les entrades exhaurides (si hi ha anul·lacions ho anunciaran via xarxes socials). La recaptació anirà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Els monologuistes d’aquesta edició seran Alberto Castro, Carlos Del Pozo, Anskar Caballero i Alba Brown. La vetllada, presentada per Maite Fortuna i Nathalie Le Gosles, comptarà de nou amb l’animació dels pallassos de Caulababa i lsaac Alonso i la participació musical de la Beer Band. A més, com cada any hi haurà un convidat especial que encara no s’ha desvetllat.

 Què és l’esclerosi múltiple?

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. L’EM afecta 1,2 milions de persones a Europa i 2,8 milions a tot el món. Segons dades de la Sociedad Española de Neurologia (SEN), a Espanya hi ha entre 4 i 8 persones amb EM per cada 10.000 habitants, cosa que significa que hi ha unes 55.000 persones que conviuen amb la malaltia.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?