El concurs de punts de llibre de Sant Jordi ja té guanyadors

_XOF3700

Martina Rodriguez de 10 anys (infantil), Irene Carranza de 14 anys (juvenil) i Alba Soler de 23 anys (adult) són les tres guanyadores del primer concurs de punts de llibre de Sant Jordi 2021.
El jurat del primer concurs del punt de llibre de Sant Jordi de Cerdanyola del Vallès es va reunir el dimarts 27 per escollir als seus guanyadors. El jurat, format per Carme Brasó, presidenta de l’Associació d’Artistes plàstics, Sara Núñez propietària de la botiga El Fil a l’Agulla i Dolors Bassas, membre de la Factoria Cultural i la Constància, va rebre un total de 39 dissenys, 9 dibuixos modalitat adulta, 1 dibuix modalitat juvenil, i 19 dibuixos modalitat infantil. Els dissenys guanyadors es faran servir per a la campanya de Sant Jordi 2022. A més, les guanyadores han rebut vals de descompte per valor de 200 euros per bescanviar en els comerços i restaurants associats a Cerdanyola Comerç i Serveis.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?