El comerç tornarà a sortir al carrer

1b56d005723ad175e526bbe57567b8ab

La segona edició de la Fira Cerdanyola Comerç es celebrarà el 10 i 11 de juny

Com a resultat d’una primera edició molt positiva per a comerciants i clients, Cerdanyola Comerç i Serveis organitza els dies 10 i 11 de juny la segona Fira Cerdanyola Comerç. La plaça de l’Abat Oliba serà de nou l’ubicació de les 65 carpes dels comerços participants -entre els quals es troba el ‘Cerdanyola al Dia-, que organitzaran diferents activitats. L’associació de comerciants, que compta amb quasi 200 associats, destaca l’augment de la participació, ja que es passa dels 58 comerços de l’any passat als 65 d’enguany. En aquest sentit, el president de l’associació, Xavi Olivé; remarcava que l’objectiu és donar a conèixer els establiments al màxim de públic i crear xarxa i establir relacions entre els comerços del municipi. “Però també és una ocasió perquè l’entitat augmenti el número de socis”, afegia.

DESFILADA DE MODA I LUDOTECA
Una de les novetats de la segona edició de la fira és que s’amplia l’horari de dissabte. Així, la fira obrirà les seves portes a les 17 hores amb una actuació itinerant de Malaboig Malabars i una hora després tindrà lloc la inauguració oficial amb els parlaments. Tot seguit hi haurà exhibició de dansa a càrrec de Multisport i a les 21 hores una desfilada de moda que és una altra de les novetats principals. La desfilada es farà a peu pla a les arcades de l’Ajuntament i amb projecció en una pantalla gegant, segons explicava la secretària de l’entitat, Cristina Bustamante. La proposta comptarà amb la participació de 15 establiments de la ciutat amb models professionals que mostraran roba, calçat, roba infantil i perruqueria, entre d’altres. Un altre dels canvis respecte la primera edició és que a s’elimina l’escenari de Lluís Companys per instal·lar-hi una ludoteca.

I diumenge la fira estarà oberta tot el dia amb un clar protagonisme de l’espai gastronòmic, on a les 13.30 hores s’organitzarà un vermut concert amb Txus Blues & Jose Bluefingers. Cal Pintxo va participar en la primera edició i no ha dubtat en repetir enguany. “Vam veure la proposta com la festa major del comerç local, un lloc on tots els comerços estan junts i ens permet arribar a moltes persones que sovint no coneixen el nostre establiment”, assegurava el responsable de Cal Pintxo, Xavi Pla. La jornada de diumenge es clourà a partir de les 19 hores amb el concert de Likes Band, el grup de la cerdanyolenca Sònia Poblet.

“La promoció del comerç és una part molt important de la promoció de la ciutat”, remarcava la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, que remarcava que la proposta dinamitza el teixit social i també construir identitat cerdanyolenca. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?