El Cerdanyola FC inaugura la temporada amb rècord de jugadors i l’estrena d’un himne

2

El Cerdanyola FC ha engegat la nova temporada amb una espectacular presentació al Camp Municipal de La Bòbila-Pinetons amb una participació rècord de prop de 1.300 jugadors i jugadores distribuïts en 78 equips. L’esdeveniment va estar realçat per l’estrena d’un himne inspirador compost per l’artista cerdanyolenc Aleix Martel, que va afegir una dimensió emocional a la jornada.

La jornada va començar amb les fotografies oficials de cada equip, seguides d’una demostració de talents dels jugadors. La culminació de l’acte va ser la tradicional desfilada de tots els equips, des dels més joves fins als més veterans. En el toc final de la celebració es va realitzar la cloenda amb l’emotiu discurs de l’alcalde Carlos Cordón i del president del club, Felipe López, qui van felicitar efusivament a tots els jugadors per la seva dedicació i passió pel futbol. A més, es va rendir un commovedor homenatge a Feliciano Rodríguez Quintana, un dels fundadors del club, que va morir fa poques setmanes.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?