El CB Cerdanyola supera la primera final per la permanència

WhatsApp Image 2024-05-04 at 23.09.06

Triomf determinant d’un CB Cerdanyola a Supercopa que depèn d’ell mateix a l’última jornada per assolir la permanència. Els verds van dominar el partit des de l’inici davant la UE Barberà i van confirmar la reacció a temps durant el pas de la temporada. Una gran quantitat de gent a Guiera va poder gaudir de la vital victòria del primer equip i de l’últim partit de Pere Ruiz al pavelló, qui deixarà el bàsquet una vegada finalitzada la present temporada.

El màgic i determinant encert exterior d’Àlex Rodríguez en el primer quart, amb cinc triples encistellats, amb la insistència sota cistella de Javi Anton, va fer que els verds es distanciessin al marcador en més de deu punts d’avantatge. El combinat de Xavi Riera va abaixar el ritme durant el segon quart, però el baix percentatge en el llançament dels visitants no va permetre que s’apropessin a l’electrònic.

Tot i un inici de segona meitat amb dubtes i amb decisions precipitades, els verds van aconseguir que la diferència no abaixés per sota dels sis punts, gràcies, en part, als bons minuts de David Manzanares (15 punts). El Barberà, que va acabar el partit amb uns dolents percentatges, no va aconseguir fer front a un bon Cerdanyola que va notar la gran presència de públic durant el xoc.

Aquest dissabte (17.30h) el CB Cerdanyola es juga la permanència al pavelló d’Ipsi. Un partit a vida o mort en el qual, en cas de victòria, els verds aconseguirien la necessitada permanència a Supercopa.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?