El blues també sonarà als eixos comercials

post_facebook_1200x630

Durant els dies del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola als carrers dels eixos comercials sonaran a blues gràcies a la col·laboració entre l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis i l’Ajuntament. Els comerços de la ciutat se sumen un any més a la celebració del certamen i aquest any ho fan amb la col·locació d’un fil musical pels principals carrers dels eixos comercials. A més, tots els comerços penjaran de forma visible al seu establiment el cartell del Festival Internacional de Blues i alguns d’ells s’han animat a decorar els locals amb la temàtica blues. Donades les limitacions provocades per la pandèmia de la COVID-19 no es podrà celebrar la jornada de comerç al carrer Comerç & Blues, però els comerços podran obrir al públic els diumenges 4 i 11 d’octubre.

Als mercats municipals també es viurà el festival fent sonar música i decoració blusera

D’altra banda, l’Ajuntament col·labora amb la restauració que participa als espais de concerts proporcionant sets de coberts, gots i tovallons compostables.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?