David González repeteix a la llista del PSC al Parlament

WhatsApp Image 2024-04-03 at 8.56.01 AM

L’actual diputat al Parlament i portaveu del PSC a l’Ajuntament de Cerdanyola, David González, ocuparà el lloc 23 de la candidatura socialista a les eleccions al Parlament per la demarcació de Barcelona. El primer vallesà a la llista que encapçala Salvador Illa és el sabadellenc Pol Gibert al número 7.

Després de l’aprovació pel darrer Congrés del PSC de la fusió de les federacions del PSC Vallès Occidental Sud i PSC Vallès Oest en la federació del PSC del Vallès Occidental, la comarca vallesana té un pes molt important en la confecció de les llistes per a les eleccions catalanes del 12 de maig. Per una comarca com el Vallès Occidental, “el PSC és la garantia per a la protecció del teixit productiu, la indústria i els llocs de treball, així com l’aposta per la mobilitat sostenible, la transició ecològica i la sanitat, com ho demostra el pacte de pressupostos on vam aconseguir la inclusió de l’Hospital Ernest Lluch i l’estudi de l’Hospital de Rubí”, asseguren des de la federació.

En aquest sentit, els socialistes vallesans són presents amb onze noms en la llista per a la circumscripció de Barcelona. Són, per aquest ordre, el primer secretari del PSC de Sabadell, primer tinent d’alcaldessa i actual diputat i responsable de política laboral, Pol Gibert, qui passa d’ocupar el número 9 a ser el número 7 de la llista, i primer dels candidats vallesans. A continuació, en el número 10 hi serà l’actual cap de llista a Terrassa, regidora de l’ajuntament i diputada, Eva Candela, que també hi puja 8 llocs a la llista, tancant aquests primers 10 noms socialistes. Al número 14 s’incorpora l’actual alcaldessa de Badia, Eva Menor, també diputada provincial i responsable de l’Àrea de desenvolupament econòmic i turisme de la Diputació. Al número 23 hi tornarà a figurar el tinent d’alcalde de Cerdanyola i diputat al parlament, David González.

Pel que fa a la resta de la candidatura, al número 39 hi serà el primer tinent d’alcaldessa de Rubí, Moisés Rodríguez, al número 42 la exregidora de Barberà Mònica Maya, al número 53 Jesús Arasanz, candidat a Vacarisses, al 56 la tinenta d’alcalde de Castellar del Vallès Yolanda Rivera, al 66 la tinenta d’alcalde de Polinyà Mari Carmen Berenguer, al 76 la regidora de Castellbisbal Clàudia Cano i finalment, serà suplent 4, el militant de Santa Perpètua Àlex Mayer.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?