Dani Jovell encapçala la nova executiva d’ERC Cerdanyola

WhatsApp Image 2024-03-11 at 10.50.50

L’assemblea local d’ERC ha renovat l’executiva del partit a Cerdanyola i ha escollit un nou equip amb Dani Jovell com a president. La nova executiva local, que s’estructura amb equips de treball es presenta “amb l’objectiu de fer partícip a més gent del projecte republicà, així com implicar-la en el dia a dia de la secció local, a la vegada que pretén millorar el seu missatge polític i tenir uns canals de comunicació més àgils i accessibles”. Concretament, s’ha escollit un equip de 13 persones ( 7 dones i 6 homes) que “treballaran en equip per incorporar militància al treball diari de l’executiva i donar suport al Grup Municipal”.

Pel que fa al balanç presentat, tot i baixar de 5 a 4 regidors, ERC consolida la posició de principal partit de l’oposició a Cerdanyola. “Esquerra es manté com alternativa a davant d’un govern amb majoria absoluta abocat a la comunicació política però molt lluny de fer polítiques per resoldre les necessitats reals de la ciutadania en àmbits clau com l’habitatge, la mobilitat, els serveis socials, el medi ambient, el comerç i la restauració locals o la llengua i la cultura catalanes”, asseguren. El partit s’enorgulleix també d’haver augmentat la militància respecte la darrera renovació de l’executiva local.

L’acte també ha tingut un moment per reconèixer la feina de l’anterior equip, liderat per la Isabel Cruz, que va assumir el càrrec com a presidenta amb l’objectiu de tenir un equip renovat de cara a enfrontar els nous reptes que plantejaven les eleccions municipals del 2023.

Tots els noms de la nova secció local

Daniel Jovell i Hidalgo: Presidència local
Helena Solà i Tàrraga: Secretaria General
Susana López i Bernal: Secretaria d’Organització
Francesc d’Asis Muñoz i Estapà: Secretaria de Finances
Isabel Cruz i Fernández: Secretaria de Feminismes
Cristina Lajara i Balduque: Secretaria d’Imatge i Comunicació
Iñigo Garcia de Enterría i Adán: Secretaria de Política Municipal
Montserrat Nieto i Méndez: Secretaria de Ciutadania
Albert Turon i Vilaseca: Secretaria de Transició Ecològica
Gemma Estopà i Roig: Secretaria d’Educació
Albert Campos i Berlanga: Secretaria de Seccions de Barri
Andreu Gaya i Trujillo: Representant de Jovent Republicà
Laura Batalla i Aymami: Representant EMD de Bellaterra.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?