CxC i ICV-EUiA arriben a un preacord bilateral de governabilitat

1d05de4b50ede21b7617d543f5f98a74

Les forces polítiques de CxC i d’ICV-EUiA han tancat avui un preacord de governabilitat que ara ha de ser ratificat per part de les tres organitzacions i després presentat públicament. El preacord “serà extensible al govern si aquest s’amplia amb la resta de forces que van donar suport a la investidura de l’alcalde”.

L’objectiu d’aquest preacord, segons asseguren CxC i ICV-EUiA en un comunicat, és “assegurar la governabilitat de la ciutat mentre Carles Escolà tingui l’alcaldia”. En aquest sentit, els ecosocialistes refermen el seu “compromís amb l’etapa de canvi iniciada el 24 de maig a Cerdanyola” i remarquen que continuen “formant part de la taula d’acord amb les forces de la investidura pel que fa a l’elaboració del PAM i als acords de metodologies i bon govern”.

El preacord es basa en un eix programàtic que conté “els acords i els desacords entre les dues forces, així com una priorització consensuada sobre els aspectes continguts en el document d’acord amb les forces de la investidura de Carles Escolà”. En l’apartat d’eix metodològic  estipula la relació entre ICV-EUiA i CxC, els marcs de diàleg i “una metodologia per assegurar el correcte compliment d’aquest acord”. I per últim, en l’eix institucional de l’acord es recullen “estratègies i accions per tal de visualitzar CxC i ICV-EUiA com a actors de la governabilitat i del canvi a Cerdanyola”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?