Cs insta el govern a posar-se a treballar ja pel nou contracte del servei de neteja

contenidor

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez, ha sol·licitat al govern municipal que es posi a treballar en el nou contracte de neteja de Cerdanyola”. Segons la formació taronja, l’executiu de Cordón “ja arriba tard”. Rodríguez recorda que és en aquest mandat quan s’han de redactar les bases del nou contracte “d’un servei fonamental per als ciutadans de Cerdanyola”. Cs sempre ha defensat que “una de les grans prioritats de Cerdanyola és tenir un servei de neteja eficaç”.

La portaveu taronja ha explicat que el contracte deixa d’estar en vigor a finals d’aquest any però que, “fruit de la irresponsabilitat del govern anterior i de l’actual” caldrà prorrogar dos anys més: “Això fa que seguim tenint un contracte antiquat i desfasat que no respon a les necessitats reals dels ciutadans”. Després de la finalització de la pròrroga de dos anys “s’ha de treballar per un nou contracte que reculli totes les millores necessàries”.

La primera de les propostes de Ciutadans sobre el tema passa per “fer una auditoria econòmica i tècnica, amb l’objectiu de conèixer l’estat real de la situació, punts de concentració de brutícia i formes de poder millorar el servei”. Una auditoria que “ha de servir de base perquè es “millorin les freqüències de pas dels camions de neteja i es revisin recorreguts per no deixar espais sense netejar”. Rodríguez ha destacat que ha de ser prioritària “l’aplicació de la normativa europea que entrarà en vigor, especialment en matèria de foment del reciclatge i medi ambient”.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?