Cs creu que és una “alternativa de govern que ja guanya a la ciutat”

81d7959d6ac82061e9b059ba05e22fc8

La victòria de Ciutadans a Catalunya i a Cerdanyola en l’última cita electoral, el 21-D, ha refermat la formació taronja en el seu objectiu de guanyar les eleccions al municipi. “CS és una alternativa de govern que ja guanya a la ciutat”, recordava el responsable de comunicació de l’agrupació local, Gorka Samaniego, en la primera trobada ciutadana celebrada a l’espai Enric Granados. Allà es va presentar el video i els eixos de la campanya #MerecemosCs, que passen per aconseguir una Cerdanyola lliure d’amiant, un casal per a la gent gran, la construcció de l’hospital Ernest Lluch i dignificar l’espai públic.

Per a Cs el triomf electoral el 21-D “pot ser el principi d’un camí que ens porti al canvi a Cerdanyola”. En aquest sentit, el portaveu de la formació a l’Ajuntament de, Pau Ortolà, assegura que “Cerdanyola és una ciutat paralitzada i instrumentalitzada per l’independentisme”. Una realitat, segons Cs, que volen canviar sense prometre coses impossibles ni fer populisme. La formació, que assegura que és el partit que més mocions ha presentat i que més carpes al carrer ha muntat, té un regust agredolç després de tres anys de treball. “Ens hem reunit amb moltes persones i amb moltes entitats i hem transformat les seves demandes en mocions que el govern té al calaix”, lamentava la regidora Sonia Rodríguez, que també convidava a l’optimisme: “Creiem sincerament que es pot donar la volta a aquesta situació amb polítiques reals”. Finalment la diputada cerdanyolenca de Cs al Parlament, María Valle, va explicar la feina que està fent a l’hemicicle català i va destacar que “el Parlament i el municipi han de treballar conjuntament per millorar la qualitat de vida dels ciutadans”. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?