Creu Roja i Ajuntament volen enfortir els programes d’atenció als més vulnerables

WhatsApp Image 2023-09-16 at 09.48.24

L’alcalde Carlos Cordón i la tinenta d’Alcaldia de l’Àmbit de Societat, Sonia Rodríguez, van mantenir una reunió amb la nova presidenta de l’Assemblea de la Creu Roja Cerdanyola, Ripollet, Montcada, Vega Navarro. La reunió, a la que també ha assistit el gerent de l’entitat, César Martínez, ha servit per posar en comú els projectes que Creu Roja desenvolupa a Cerdanyola sobre pobresa, col·laboració i cooperació civil, entre d’altres. A més, l’entitat ha traslladat a l’alcalde la voluntat de reforçar la col·laboració sobretot en projectes i programes adreçats a col·lectius vulnerables com la gent gran, els joves i els infants. “La nostra voluntat és mantenir i consolidar les accions que tenim en marxa amb l’entitat, que fa un gran treball social a la ciutat”, ha assegurat el batlle.

Actualment, l’Assemblea de la Creu Roja Cerdanyola, Ripollet, Montcada disposa de 3.000 socis i sòcies i 400 persones voluntàries que col·laboren en algun dels 40 projectes que tenen un funcionament i que permeten atendre a més de 9.000 persones a l’any. I l’objectiu és continuar creixent i millorant sobretot “en les relacions amb les institucions i empreses col·laboradores i en millorar les ajudes als col·lectius vulnerables i doblement vulnerables” destaca Vega Navarro, la nova presidenta. Navarro, voluntària de l’assemblea que ha participat activament en diferents projectes de l’entitat en els darrers anys, ocupa el càrrec des del juliol quan va reemplaçar a Santiago Morera, qui ocupava el càrrec des de 2015.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?