Convocat el Concurs del Cartell de la Festa Major del Roser de Maig 2024

WhatsApp Image 2024-02-29 at 12.41.52

El Roser de Maig comença a escalfar motors i el primer pas serà decidir el cartell que anunciarà enguany la Festa Major. Un any més, l’Ajuntament organiza un concurs obert a la ciutadania i amb dues modalitats: una per a major de 16 anys (modalitat B) i per escollir la imatge de la festa i l’altra per a menors de 16 anys (modalitat A) per a la imatge de la programació infantil. En ambdós casos, les obres presentades han de ser originals i inèdites, realitzades lliurement pel que fa a la tècnica emprada i el concepte que s’hi vol plasmar. Cada concursant podrà presentar una sola obra.

La mida del cartell haurà de ser DINA3 (29,7 x 42 cm) i es podrà utilitzar un nombre il·limitat de tintes, preferiblement planes per a les dues modalitats. Hi haurà de constar el text Festa Major del Roser de Maig 2024 / Del 3 al 6 de maig. És imprescindible que hi figurin els logotips de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i el de Cerdanyola Ciutat del Coneixement en la part inferior esquerra. El de la Diputació de Barcelona s’haurà de col·locar a la part inferior dreta, precedit del text ‘Amb la col·laboració de’.

El termini de presentació dels originals d’ambdues modalitats es tancarà el 18 de març. Les obres caldrà presentar-les presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) dins d’un sobre blanc i tancat que s’ha d’acompanyar de la sol·licitud específica, indicant a quina de les dues modalitats s’opta. Les obres guanyadores cediran els drets de reproducció a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, que el podrà editar en qualsevol format i en exclusiva sempre que ho cregui convenient. L’autoria haurà de renunciar a qualsevol dret de publicació i difusió, si bé se li reconeixerà la propietat intel·lectual.

Premis

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 22 de març. La persona guanyadora de la modalitat A percebrà com a premi un smartwatch. La que guanyi la modalitat B percebrà la quantitat de 630 euros, als quals s’haurà de descomptar els impostos segons normativa vigent.


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?