Convocada una manifestació de solidaritat amb el poble palestí

WhatsApp Image 2023-11-15 at 08.51.48
Infant i adult a Gaza. F. Hosny Salah (Pixabay)

El col·lectiu Cerdanyola amb Palestina ha convocat una manifestació de solidaritat amb el poble palestí amb el lema ‘Aturem el Genocidi a Gaza’ el 18 de novembre  (11 hores) a la plaça de Francesc Layret. “Fem una crida als cerdanyolencs i cerdanyolenques a enviar un missatge d’unitat contra el genocidi i pel cessament immediat de la violència. Diguem alt i clar als governs de l’Estat espanyol i de la Unió Europea: prou complicitat amb aquest genocidi!”, apunten.

D’altra banda, s’han adherit al manifest signat ja per més de 600 intel·lectuals i artistes. “Només podem expressar el nostre dolor i desolació per les víctimes d’aquestes últimes tragèdies i per les seves famílies, tant palestines com israelianes”, lamenta el text, que remarca que “la violència indiscriminada i sense precedents que continua intensificant-se contra els 2,3 milions de palestins de Gaza, amb el suport financer i polític de les potències occidentals, pot i ha d’acabar”. El manifest demana als nostres governs que exigeixin “un alto el foc immediat i l’entrada sense traves d’ajuda humanitària a Gaza”. També exigeix que es posi fi a tots els enviaments d’armes i al finançament militar, subministraments que només poden agreujar la catàstrofe humanitària que es viu. “Tot i que aquestes mesures no seran suficient per garantir la veritable justícia, alliberament i igualtat per a tothom a la regió, representen un primer pas urgent i indispensable”, destaquen abans de demanar “la fi de tota violència, la fi de tota opressió i negació dels drets humans, i un camí cap a la pau justa i sostenible per a tothom”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?