Confinament comarcal i bars tancats després de dinar fins a l’11 de gener

christmas-table-1909797_1920

Davant l’empitjorament dels indicadors de la pandèmia, el govern de Catalunya ha decidit imposar noves restriccions. Entre les noves mesures, que entraran en vigor dilluns  i s’allargaran fins a l’11 de gener, destaca el tancament de bars i restaurants a partir de les 15.30 h.  “Hem de fer un pas enrere”, ha defensat el vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès. El 28 de desembre la Generalitat té previst fer una revisió de totes les mesures per si cal endurir-les o replantejar-les.

Mobilitat

– El confinament comarcal s’aplicarà cada dia i no de divendres a dilluns. L’excepció seran els desplaçaments per visitar familiars i la possibilitat que les bombolles de convivència vagin a la segona residència o a una destinació fixa com un hotel o una casa rural.

– Es manté el confinament perimetral de Catalunya i només es podrà sortir del territori per visitar familiars o “persones properes”.

– El toc de queda també es manté fins a les 22 hores, a excepció dels dies 24 i 31 de desembre, quan s’ampliarà fins a la una de la matinada i de la Nit de Reis, quan s’ampliarà fins a les onze de la nit.

Reunions i trobades

– Les trobades i reunions des del 21 de desembre a l’11 de gener haurà de ser de màxim sis persones, excepte el 24 a la nit, Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Any Nou i Reis, quan s’ampliarà a deu persones. Això sí, amb la limitació d’ajuntar un màxim de dues bombolles de convivència.

Bars i restaurants

– Només podran obrir de 7.30 a 9.30 del matí i de 13.00 a 15.30 de la tarda. Els establiments que fan menjar per emportar-se també podran obrir de 19.00 a 22.00, i fins a les 23.00 per fer repartiment a domicili. Terrasses obertes com fins ara i interiors al 30% sense barra. Ús de mascareta sempre que no estiguem menjant. A les taules hi poden seure fins a 4 persones, ampliables a 6 si són bombolla de convivència.

 

Activitats culturals
Es mantenen les condicions actuals, d’aforament del 50% sempre que no se sobrepassin les 1.000 persones.

 

Comerç

Oberts amb les mateixes limitacions, tancament de gimnasos i establiments de restauració dins dels centres comercials.

Activitats esportives

Podran continuar obrint com fins ara els establiments esportius: els que són a l’aire lliure, amb un aforament màxim del 50%; i els que són interiors, amb un aforament màxim del 30% i amb cita prèvia. Excepte les activitats aquàtiques, les activitats físiques que no es puguin fer portant mascareta només es podran fer a l’exterior.

 

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?