Concert de Corals Veus Solidàries a favor d’Oncolliga per al Som Vallès Trail

WhatsApp Image 2024-04-10 at 14.17.11

El diumenge 14 d’abril (18.30h, Teatre Ateneu) tindrà lloc el concert amb la participació de la Coral Dones per la Pau, Cor Itaca, Coral Veus Sense Fronteres i la emotiva participació de la Coral Noves Veus de la Fundació Oncolliga formada per persones operades de càncer de laringe que han recuperat la veu. El CEM Cerdanyola dins del projecte solidari Som Vallès Trail vol omplir l’Ateneu per una bona causa: recaptar el màxim de fons en benefici de la Fundació Oncolliga en la lluita contra el càncer, per ajudar al benestar i la qualitat de vida dels malalts oncològics i les seves famílies.

Ja estan a la venda per Internet les entrades per només 8 euros a la web Fila 12 (https://entrades.fila12.cat/).També s’ha creat una entrada especial solidària “Fila 0” que permet fer una donació de 8 euros per a Fundació Oncolliga al mateix web.

Què és el CEM Cerdanyola

El Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola (CEM) és una entitat esportiva que va néixer al 2012 amb l’objectiu d’oferir un lloc des del qual els seus associats puguin gaudir de la muntanya i de l’esport a l’aire lliure en grup. El CEM té una clara intenció de participar i col·laborar en la vida cultural de la nostra població per arribar a ser un referent dins de Cerdanyola. Vol fomentar, també, la relació social, la participació, l’associacionisme i el respecte per la natura, des d’un esperit de servei a les persones.

Què és la Fundació Oncolliga

La Fundació Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars, durant tot el procés de la malaltia, amb l’objectiu de millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida. Alhora també realitza activitats de sensibilització, divulgació i prevenció. Va ser constituïda el desembre de 2003, realitza la seva activitat a les comarques de Barcelona, i està integrada a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) així com a la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Coral Dones per la Pau (aCordeDones)

La Coral Dones per la Pau pertanyent a l’Associació aCordeDones, es constitueix d’un grup de dones que viuen la passió per la música a través del cant coral, totes diferents i úniques unides per l’harmonia. Sota la direcció de Conxi Gil, la Coral avança i creix. En el seu repertori podem trobar havaneres, cançons de cabaret, cançons de musicals i molts altres estils musicals. Sota el lema “si ets dona i t’agrada cantar” et rebrem amb els braços oberts als nostres concerts i assajos.

Cor Itaca

El Cor Ítaca, és una entitat jove que neix el setembre de 2020 amb la finalitat de promocionar el cant coral en tots els seus àmbits: instrumental, coral, formatiu i lúdic i amb la voluntat de participar en les activitats culturals del municipi. Treballa amb l’objectiu de compartir amb la ciutadania la passió per la música i per oferir-la als seus veïns i amics. Actualment son una quarantena de cantaires, entre sopranos, contralts, tenors i baixos que treballem un repertori popular i modern. Els dirigeix la Conxi Gil i els acompanya al piano l’Òscar Garcia.

Coral Veus Sense Fronteres

La coral Veus sense Fronteres va nèixer el 2005 en l´àmbit de la sanitat pública a  Cerdanyola del Vallès i inicialment estava formada majoritàriament per professionals sanitaris als que els hi agradava cantar. Amb el pas del temps, Veus sense Fronteres ha evolucionat, i desprès d’un període d’absència actualment la Coral està formada per un petit grup de 16 dones amb molta força i molt ben avingudes que es reuneixen per fer allò que més els agrada, que és cantar i donar-se suport les unes a les altres. El seu repertori és modern i canten cançons en diferents idiomes i a 4 veus si s’escau. Les dirigeix la Nieves Abellán

 Coral Noves Veus (Fundació Oncolliga de Terrassa)

El Centre de Rehabilitació de Laringectomitzats (CRL) de la Fundació Oncolliga de Terrassa té el programa de rehabilitació de la veu a les persones operades de càncer de laringe. Una vegada amb recuperat la capacitat funcional de parlar amb l’aprenentatge de la veu esofàgica, la majoria volen participar en la Coral “Noves Veus”. La Coral es va iniciar l’any 2020. A la Fundació Oncolliga els anomenen amb afecte “Les Laringes”. Els rehabilitats no només han aconseguit poder parlar de nou sense tenir cordes vocals, sinó que sorprenentment son capaços de cantar desafiant tota lògica i amb l’emoció que això comporta al sentir-los cantar.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?