Concentració avui davant el CAP Fontetes per defensar la sanitat pública

199423922_650879339638717_44873294231650205_n

Un tsunami per defensar la atenció primària a tota Catalunya tindrà lloc avui dimecres 30 de juny (19 hores) davant  l’ambulatori de Fontetes. “La sanitat és un dret i no un negoci, ens hi juguem molt”, apunten els convocants, que demanen la reobertura de tots els CAPs i consultoris locals. “A Cerdanyola  Fontetes, exigim la seva reopertura inmediata”, destaquen.

També demanen la recuperació de les visites presencials a criteri de pacient i la recuperació de la metgessa i la infermera de referència. “No a les agendes úniques, consultes d’urgències, unitats d’atenció domiciliària, unitats de crònics i altres formes que trenquen la longitudinalitat”, exigeixen.

També sol·liciten la millora dels equipaments tecnològics per a comunicació telefònica i telemàtica per resoldre consultes administratives o de seguiment a criteri de pacient i professional. La redimensionament dels Equips d’Atenció Primària en funció de la població a atendre i condicions dignes per a totes les treballadores i treballadores del sector que permeti acabar amb les diferents formes de precarietat laboral existents i incrementant dels recursos humans són altres de les peticions.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?