Comencen les obres del nou col·lector per al barri Cerdanyola 2.000

Els treballs de construcció del nou col·lector al barri de Cerdanyola 2.000 ja han començat. Per al govern municipal, “aquesta infrastructura solucionarà els problemes que es produeixen al barri de Cerdanyola 2.000 quan es produeixen fortes pluges”.

L’empresa adjudicatària de les obres és Aqualogy Infrastructures, que  ja ha fet la fase prèvia de les obres, consistents en la prospecció i coneixement del subsòl per on transcorrerà el col·lector. En aquesta fase els treballs van consistit en fer diverses cates a punts estratègics del recorregut per comprovar els llocs de pas dels diversos serveis com l’aigua, el gas, l’electricitat i les comunicacions. Una vegada finalitzats aquests treballs previs, ara comencen les obres del col·lector, que provocaran alteracions temporals esporàdiques en la mobilitat de la ciutat en els trams afectats pel recorregut del col·lector. El carrers on estan previstes actuacions són Santa Anna, La Clota, Avinguda de Roma i Avinguda d’Espanya. Ja han començat les obres del col·lector de Cerdanyola 2.000. A partir del dilluns 5 de maig es procedirà al tall del trànsit d’un segment del carrer Santa Anna (vegeu imatge). Així, per sortir de la ciutat es circularà pel carrer Santa Anna fins a Francolí, Passeig Cordelles i La Clota. Per accedir-hi el recorregut serà La Clota, Passeig Cordelles, Bruc i Santa Anna. La importància dels treballs farà que conforme avancin calgui fer noves modificacions del trànsit, segons anuncia l’Ajuntament en un comunicat.  

QUEIXES AL PLENILLO
Dijous passat, al ple ciutadà, veïns del barri mostraven el seu malestar pel retràs en les obres i la regidora d’Urbanisme, Eulàlia Mimó, reconeixia que “les obres han començat tard” per la renúncia de l’empresa a la que s’havia adjudicat inicialment el treball.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?