Comencen les obres de substitució del clavegueram del passatge Sant Miquel

WhatsApp Image 2024-01-29 at 12.05.14(2)

Ja s’han iniciat les obres de construcció i substitució del clavegueram del passatge Sant Miquel. Els treballs previstos contemplen la demolició del paviment existent per a l’execució dels dos col·lectors. Se substituirà el col·lector existent per un  de polietilè de 400 mm de diàmetre. Es mantindran les escomeses existents, substituint els materials i es connectaran al nou col·lector. Igualment es construirà un tram nou de col·lector en la primera part de carrer amb un col·lector també de polietilè de 400 mm de diàmetre. També s’arregla el tram de col·lector al carrer Adam i Eva entre el pou 1024 i la cantonada amb el Passatge Uralita actualment trencat. El pressupost de les obres és de 135.820,08 euros.

Per recollir l’aigua superficial del carrer se situaran els embornals necessaris per recollir la pluja amb un període de retorn de 10 anys. Paral·lelament, està previst actuar en dos trams de vorera, a la cantonada nord del passatge Sant Miquel amb el carrer Adam i Eva per dotar-lo del gual accessible i també se substituirà la vorera interior del passatge Sant Miquel des de la cantonada del número 1 fins al pas de vianants de la Rambla Montserrat.

Durant les obres, els vianants podran transitar per les voreres i es garantirà l’accés de les persones i mercaderies a les finques afectades. D’altra banda, no es permetrà la circulació de vehicles ni l’aparcament d’aquests en el tram afectat. Durant els treballs d’execució dels col·lectors i la reconstrucció de paviment de la calçada els vehicles no podran entrar i sortir dels guals privats fora de les zones que es vagin habilitant de forma coordinada.

 

 

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?