Comencen les obres de reurbanització dels carrers Torras i Bages i Negrevernís

WhatsApp Image 2023-06-26 at 13.00.12

Demà comencen les obres de reurbanització del carrer Torras i Bages, entre el passeig d’Horta i l’avinguda Primavera, i del carrer Negrevernís, entre els carrers Torras i Bages i Santiago. Els treballs tenen la finalitat d’adaptar els trams dels carrers mencionats a la normativa vigent sobre condicions bàsiques d’accessibilitat. El termini d’execució de les obres de renovació de la plataforma actual és de 6 mesos amb previsió d’un termini d’un any per la supressió de la totalitat de les infraestructures de suport de les xarxes aèries de transport d’electricitat i telefonia que actualment ocupen les voreres impedint el seu ús normal.

L’actuació contempla l’ampliació de les voreres, que anirà acompanyada de la renovació dels paviments, el fressat i l’asfaltat de la calçada que es finalitzarà amb una capa fina de reforç i que millorarà l’estètica.

També es procedirà al soterrament de les xarxes de serveis aèries d’electricitat i telefonia, incloent l’adaptació de les instal·lacions situades als murs de les façanes o tanques que afrontin a la via pública al nou sistema d’alimentació per canalització soterrada.

El projecte contempla la substitució de l’arbrat per espècies de creixement adequat, el canvi de la xarxa d’enllumenat públic per un sistema LED i la renovació de la xarxa de clavegueram que es dotarà de major nombre d’embornals per garantir la recollida de les aigües de pluja.

Per a la millora de la mobilitat també està previst la reordenació dels aparcaments en la calçada i el reforç de la senyalització.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?