Comencen les obres de reurbanització del carrer Sol

WhatsApp Image 2023-06-07 at 08.32.05

Avui comencen les obres de reurbanització del carrer Sol entre els carrers Clota i París i els carrers Planeta i Londres. Les obres, que tindran una durada aproximada de cinc mesos, suposaran la reconstrucció de les xarxes de sanejament municipal, d’electricitat i de telefonia. Les obres també contemplen una nova pavimentació, així com la i la reposició de l’arbrat per ajustar el carrer a la normativa d’accessibilitat, amb espècies i sistemes de plantació adequats per evitar que les arrels afectin els paviments. Respecte al mobiliari el projecte preveu la seva renovació. Quan finalitzi aquesta primera fase d’obres es procedirà a continuar la reurbanització del carrer en la seva resta de trams.

Mentre durin les obres, es prohibirà l’estacionament de vehicles a la calçada. A més, durant els treballs d’execució del col·lector els vehicles no podran circular pels trams afectats i per als veïns i veïnes s’habilitaran accessos a les entrades i sortides de guals sempre que sigui possible.

D’altra banda, els vianants podran seguir circulant per les dues voreres i es garantirà l’accés de les persones i mercaderies a totes les propietats afectades.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?