Comencen els assaigs per ballar la Polca de Cerdanyola al Roser de Maig

WhatsApp Image 2024-04-13 at 09.09.11

Tots els dijous del mes d’abril i el dijous 2 de maig de 20:30 a 21:30 h i al Pavelló Can Xarau – Paco Arpide, es faran els assaigs de les danses de Cerdanyola amb la possibilitat de ballar-les per la Festa Major del Roser de maig 2024.

Tothom interessat és convocat a aquests assaigs on s’ensenyaran la Polca de Cerdanyola de Sebastià Garriga, la Contradansa de Cerdanyola de Pello García (la va crear l’any 2013 quan va participar al Cerdanyola Folk) i la Polca d’Ours. No cal inscriure’s, simplement presentar-se els dies i hores indicats al  Pavelló Can Xarau – Paco Arpide. La Colla de Gitanes i Antics Dansaires s’encarrega enguany dels assaigs i el ball d’una dansa estrenada fa 69 anys

Els assaigs culminaran en la ballada de la festa major. El dissabte 4 de maig i a partir de les 12 h, es farà al parc Xarau un concert i el ball de danses tradicionals. S’aprofitarà per fer un assaig general del que s’hagi après. El gran dia serà el diumenge 5 de maig, a les 11.45 hores, quan es ballaran a la plaça de l’Abat Oliba la Polca i la Contradansa de Cerdanyola del Vallès, just abans de l’actuació castellera.


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?