Ciutadans sol·licita la suspensió del cobrament del tribut metropolità

f2326bd5bdbfc81dee642d9075ea2187

Ciutadans (Cs) sol·licitarà en el proper ple de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) la suspensió de l’cobrament del Tribut Metropolità i la congelació d’impostos per al 2020, segons ha anunciat la portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Cerdanyola, Sonia Rodríguez. En aquest sentit, la portaveu ha explicat que també demanaran el “retorn dels rebuts cobrats del 2019 del tribut metropolità” per “l’error en el càlcul que va existir”. Rodríguez ha recordat que Cs es va oposar des de l’inici a la tramitació del recàrrec metropolità per al 2020, ja que “es va fer de forma opaca a la ciutadania” i ha instat a el govern metropolità “a no seguir augmentant la càrrega fiscal als ciutadans “. També ha anunciat que la formació taronja sol·licitarà la creació d’una taula de diàleg amb representants de la plataforma ‘No al tribut Metropolità’, que ja que “fins a la data no se’ls ha tingut en compte per part del govern metropolità”.

Rodríguez ha insistit en la necessitat que s’inclogui en el Pla Director d’Infraestructures (PDI) 2021-2030, “les inversions necessàries per pal·liar el desequilibri d’infraestructures existents en algunes poblacions de l’AMB” i que s’adapti el pressupost de 2020 a la nova realitat econòmica que sorgirà després del COVID-19. Finalment, la portaveu taronja ha recordat que Cs Cerdanyola ha sol·licitat en diverses ocasions a l’Ajuntament “establir una línia d’ajudes directes per al pagament del tribut així com permetre el seu pagament fraccionat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?