Cerdanyola s’integra al Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana

WhatsApp Image 2024-03-25 at 1.08.29 PM

El Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana (EFUS) és l’única xarxa a escala europea  dedicada a fomentar el debat, la cooperació i el recolzament entre les autoritats locals i regionals en el camp de la prevenció del delicte i la seguretat urbana

El Ple municipal del passat 29 de febrer va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès al Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana (EFUS). Reconeguda per la seva experiència per les institucions nacionals i europees, EFUS és una xarxa que representa la diversitat de territoris i promou l’intercanvi d’experiències seguint el principi de “ciutats donant suport ciutats”.

Entre els principals objectius de l’associació destaquen promoure una visió estratègica de la seguretat urbana, donar suport a les entitats locals en el disseny, desenvolupament i avaluació de les polítiques locals de seguretat; i difusió del paper de les autoritats locals i regionals en l’elaboració i posada en pràctica de les polítiques nacionals i europees.

L’adhesió de Cerdanyola al Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana (EFUS) comporta també formar part del Fórum Español para la Prevención y la Seguridad Urbana (FEPSU), associació formada pels municipis espanyols. FEPSU és el representant d’Espanya al Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana (EFUS).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?