Cerdanyola recordarà per tercer any consecutiu les víctimes del nazisme

WhatsApp Image 2023-02-03 at 08.43.59(1)

Cerdanyola commemorarà avui dijous 8 de juny el ‘Dia d’Homenatge als espanyols deportats i morts en Mauthausen i en altres camps i a totes les víctimes del nazisme d’Espanya’. Aquest any el municipi ha estat present en els actes internacionals organitzats en record de les víctimes dels camps nazis d’Àustria. Aquest viatge va ser possible gràcies al fet que Cerdanyola forma part de la Xarxa de Municipis “Mai més” de l’Amical de Mauthausen i altres camps.

Així, el director del Museu d’Història de Cerdanyola, Joan Francés, explicarà a la Biblioteca Central (19 hores) l’experiència viscuda durant la ruta pel castell d’Hartheim, el KZ Ebensee, el KZ Gusen i al camp de Mauthausen. En acabar l’acte, es farà una ofrena floral al monument de la plaça de la Pau dedicat als quatre deportats de Cerdanyola (Amadeu Comas i Comas, Juan Gómez Asensio, Miguel García Ramos i Lluís Castells Roma).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?