Cerdanyola participa en la trobada d’Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana ‘Greencities’

53205171363_53839c7cb6_o

Més de mig centenar de ciutats i municipis, entre ells Cerdanyola, han participat en el Greencities, celebrat a Màlaga el 20 i 21 de setembre. La trobada ha servit per posar en comú oferta i demanda de projectes, iniciatives i estratègies de ciutat en matèria de gestió urbana intel·ligent i mobilitat sostenible.

Durant dos dies, més 250 entitats públiques i privades han mostrat les últimes tecnologies i solucions per a un model de governança més avançat i digital. Paral·lelament, s’han dut a terme més de 200 xerrades. Tot plegat centrat en continguts com la gestió de les ciutats a través de la intel·ligència artificial, l’hidrogen verd com a energia renovable del futur, els nous models de mobilitat connectada o la posada en valor dels residus i la descarbonització.

A més, en el marc de la trobada s’ha celebrat la III Trobada de Líders Urbans amb la participació de més d’una trentena de representants municipals. David González, tinent d’alcalde de l’Àmbit de Ciutat del Coneixement, ha representat a Cerdanyola en una trobada que ha abordat els fites que marcaran l’agenda del nou mandat en matèria de gestió intel·ligent i connectada. González destaca que “El debat ha aportat una visió global de les oportunitats dels territoris per a una adequada convivència entre el desenvolupament urbà i un entorn que sigui sostenible i intel·ligent”.

També ha participat a la trobada, la regidora  d’Innovació i Agenda Urbana, Conchi Martínez, i el coordinador general de l’Ajuntament, Santiago Costa

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?