Cerdanyola Empresarial trasllada al govern municipal les seves inquietuds

WhatsApp Image 2024-02-15 at 11.55.49
Reunió de responsables municipals amb representants de Cerdanyola Empresarial (Cedida)

Diversos membres de la Junta de Cerdanyola Empresarial, encapçalats pel president Jaume Maranges, han mantingut una reunió de treball amb l’alcalde Carlos Cordón, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, i el regidor d’Economia, Javier Sánchez. Durant la trobada, es van traslladar als membres del govern municipal les principals preocupacions de la nostra entitat.

Necessitat de millora de les condicions dels diversos polígons industrials

A la reunió es va posar l’accent en necessitat de millora de les condicions dels diversos polígons industrials de la ciutat, tant pel que fa a manteniment com a comunicacions i mobilitat, especialment pel que fa al transport públic. Per aquest motiu es va demanar que es prioritzi la implementació del Pla de Polígons i amb assignació pressupostària adient.

D’altra banda, es va demanar la posada en marxa de la segona fase de l’Oficina de Promoció Empresarial. Es va valorar positivament la concentració dels serveis a les empreses en un sol lloc, però es va insistir que cal treballar per millorar les condicions per a empreses i comerç, amb l’objectiu d’atraure’n de nous i evitar-ne fugides a d’altres ciutats. Des de Cerdanyola Empresarial ens vam oferir a col·laborar per impulsar-la.

Igualment, es va traslladar la preocupació per com les mesures del Pla de Sequera poden perjudicar la productivitat d’algunes empreses de la ciutat i es va proposar coordinar trobada amb empreses sòcies afectades.

Finalment, es van posar sobre la taula les propostes de millora sortides dels contactes de l’associació amb empreses del Parc Tecnològic del Vallès, com ara la creació d’una àrea de pícnic i reforçar els punts de recollida de residus.

Maranges ha valorat positivament la trobada, com un element de “normalitat” i de “relació fluïda” amb l’Ajuntament i ha expressat el desig que “les coincidències que hem tingut es puguin traduir en fets que millorin les condicions del teixit econòmic de Cerdanyola”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?