Cerdanyola Comerç i Serveis organitza el primer concurs de punts de llibre de Sant Jordi

A3 Sant Jordi.indd

Cerdanyola Comerç i Serveis organitza el primer concurs de dibuix de punts de llibre. L’obra guanyadora serà el disseny del punt de llibre que l’entitat repartirà a tots els comerços associats l’any vinent. Aquest concurs consta de tres categories -infantil (nens i nenes fins a 11 anys), juvenil (de 12 a 17 anys) i adult (majors de 18 anys)- i als guanyadors se’ls atorgarà un premi de 200€ en vals de descompte per fer-lo servir als comerços de Cerdanyola Comerç i Serveis. En total es repartiran 600 euros en tres premis.

Fins al 22 d’abril es pot presentar una obra original i inèdita individual o col·lectivament. Tots els dibuixos seran exposats en els comerços associats perquè tothom pugui veure el vostre dibuix. Tanmateix no podrà ser una adaptació o modificació d’obres anteriors. Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil i tècnica, sempre que es pugui reproduir la imatge per imprimir-la en quatre colors. Les bases es poden trobar al web de www.cerdanyolacomercial.cat

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?