Cerdanyola celebra la Diada Nacional de Catalunya a la plaça Onze de Setembre

WhatsApp Image 2023-09-08 at 08.48.53

Cerdanyola commemorarà aquest dilluns  la Diada Nacional de Catalunya a partir de les 11 hores a la plaça de l’Onze de Setembre. L’acte s’iniciarà amb un Pilar d’Honor carregat pels Castellers de Cerdanyola al que seguirà la interpretació del Cant de la Senyera a càrrec de la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV).

L’acte continuarà amb les ofrenes florals de les entitats, associacions i organitzacions polítiques de la ciutat al monòlit de les Quatre Barres. Seguidament es farà l’ofrena floral institucional a càrrec de l’alcalde de la ciutat, els/les portaveus dels grups municipals i els/les regidors/res de l’Ajuntament. L’ofrena s’acompanyarà amb l’interpretació d’ Els segadors a càrrec de la Banda i la Coral de l’AMCV. A la intervenció de Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola, seguirà una ballada amb l’Agrupació Cultural Sardanista de la ciutat, oberta a la participació de tothom que ho desitgi, que comptarà amb l’actuació de la banda de l’AMCV.

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?