Carolina Sanchis, nova primera secretària de les Joventuts Socialistes del Vallès Occidental

image_6483441 (1)

Carolina Sanchis, militant de Cerdanyola del Vallès, ha estat escollida com a primera secretària d’aquesta de les Joventuts Socialistes del Vallès Occidental. Òscar López serà qui l’acompanyarà en el càrrec de viceprimer secretari i Adrià Pérez dins el càrrec de Secretari d’Organització. El novè congrés de la formació, celebrat a Sabadell, va comptar amb la presència del Primer Secretari del PSC i diputat al Congrés Paco Aranda, el diputat al Parlament de Catalunya David González, els alcaldes de Polinyà, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès i els caps de llista i primers secretaris de Palau-Solità i Plegamans, Montcada i Reixac, Ripollet, Sant Quirze del Vallès i Santa Perpètua de Moguda, a més de regidores i regidors de les diferents comarques que conformen la federació.

Sanchis va apuntalar en el seu discurs de proclamació com a nova líder de les joventuts socialistes a la comarca “la necessitat de recuperar el temps perduts i tornar a la presencialitat als carrers dels nostres pobles i ciutats”. Segons la primera secretària, “moltes persones ens estan esperant i hem de poder informar, explicar, i convèncer a tothom qui no ens coneix per tal de reafirmar-nos com a primera organització juvenil política dins aquesta comarca”. Entre els objectius que s’ha proposat la nova executiva destaquen la feminització de la militància i la participació de membres de la mateixa en les eleccions municipals del proper any.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?