Carme Carmona: “Hem deixat l’herència del bon govern”

b208182456855b5680dad1bcd630c63f

El PSC assegura que ha deixat una herència del “bon govern” dut a terme el darrer mandat. L’exalcaldessa Carme Carmona destacava que el llegat que es troba el nopu govern és un “Ajuntament sanejat i més modern” del que es van trobar els socialistes, l’increment de les partides destinades a polítiques socials, la generació d’ocupació i  la millora de l’espai públic als barris.

Com a exemples d’aquesta “herència del bon govern”, Carmona destacava els més de 7 milions d’euros de romanent de tresoreria, el fet que Cerdanyola sigui el segon ajuntament de més de 50.000 habitants menys endeutat de Catalunya, la reducció del temps de pagament a proveïdors de 225 dies (2012) a 40 dies (2015), el reconeixement com a administració oberta, la distinció Premis Administració Oberta amb el 5è premi de ciutats de la seva categoria en pràctiques de govern obert, la recuperació d’espais en desús (camp de futbol de Santa Anna, el casal de l’Esport o els jardins de Ca n’Ortadó), les millores en l’enllumenat o les voreres, l’increment del pressupost de polítiques socials en un 19% els darrers quatre anys, l’ocupació de 800 aturats en plans d’ocupació i la col·locació al mercat laboral de 1.800 cerdanyolencs mitjançant el Servei Municipal d’Ocupació. “Cerdanyola és l’Ajuntament amb una taxa de generació d’ocupació més alta de Catalunya en els darrers quatre anys”, remarcava l’exalcaldessa. Els socialistes, que ara són el primer grup de l’oposició, demanen la convocatòria urgent d’un ple extraordinari per debatre el cartipàs presentat per l’alcalde Carles Escolà. Un cartipàs, que segons Carmona, “mostra que és el govern més feble de la història de la democràcia” i “és responsabilitat dels que van donar suport” a l’investidura d’Escolà. I va ser el regidor Víctor Francos qui va posar noms: “Helena Solà, Josep Grau i Jordi Miró són els que han fet aquest govern, la governabilitat està a les seves mans. Farem una oposició responsable, però que no ens busquin per resoldre els problemes que ells han creat”. Des del PSC es considera necessari un debat “obert i transparent” del contingut del nou cartipàs per analitzar “les repercussions que podria tenir sobre la prestació dels serveis municipals”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?