Carlos Cordón, secretari de Mobilitat a la nova executiva del PSC d’Illa

WhatsApp Image 2024-03-18 at 09.18.35

El PSC ja té nova executiva. Les bases socialistes han aprovat la nova direcció de Salvador Illa, reelegit ahir primer secretari i elegit candidat al 12-M, que incorpora l’alcalde Carlos Cordón com a secretari de Mobilitat. En total, els socialistes de la comarca compten amb vuit persones a la nova executiva.

En un congrés on s’ha aprovat l’esmena de fusió de la federació del Vallès Occidental Sud i el Vallès Occidental Oest en una sola federació, el primer secretari del PSC Vallès Occidental Sud, Paco Aranda indicavz que “el nostre objectiu és servir a la ciutadania del Vallès Occidental el millor possible”, referint-se a la importància de la comarca dins el territori català.

La primera secretària del PSC Vallès Occidental Oest, Eva Candela, afegia que aquest projecte “està al servei del partit, al servei de la ciutadania i, en definitiva, al servei de Catalunya”. “Sortirem d’aquest 15è Congrés del PSC sent una única federació, un únic cos i estrenyent fort per a les pròximes eleccions al Parlament”, ha remarcat.

Un congrés que ha servit per a encarar les eleccions autonòmiques

Tan el primer secretari del PSC Vallès Occidental Sud com la primera secretària del PSC Vallès Occidental Oest, han volgut destacar la importància que Catalunya tingui un candidat com Salvador Illa, perquè és “la veu honesta i integral de tota Catalunya” i “la veu de Catalunya a Espanya”. En aquesta campanya “estem convocats i convocades a tornar a creure en la Catalunya de tothom; en una Catalunya potent i de futur”, han assenyalat.

El líder del PSC, Salvador Illa, ha deixat clar a tota la militància que es compromet a fer realitat un nou futur i a obrir una nova etapa d’esperança a Catalunya: “Em comprometo a millorar la vida de les tots els ciutadans i totes les ciutadanes de Catalunya, visquin on visquin, vinguin d’on vinguin, pensin el que pensin, parlin la llengua que parlin i sentin el que sentin”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?