Came Parkare instal·larà un centre de disseny d’equipaments i software al Parc de l’Alba

WhatsApp Image 2024-05-10 at 17.01.55

L’INCASÒL ha venut a l’empresa Came Parkare una parcel·la de 2.596,53 m2 al Parc de l’Alba per 2.440.738,20 euros. La parcel·la forma part dels terrenys inclosos dins el Parc de la Ciència i la Tecnologia, que preveu la instal·lació d’activitat industrial i oficines relacionades amb la ciència i la tecnologia. La parcel·la venuda té una edificabilitat de 5.193,06 m2 de sostre i està situada a l’avinguda de la Ciència. Tres de les parcel·les adjacents estan disponibles i són propietat de l’INCASÒL. A l’altra banda de l’avinguda es troben les tres parcel·les propietat d’Alba on s’instal·larà el centre de producció de xips Innofab.

L’empresa CAME Parkare Group, que forma part de la multinacional italiana CAME, està especialitzada en la fabricació i comercialització de sistemes d’aparcament. A més, els últims anys ha intensificat la seva activitat en I+Di, enfocant-se en el desenvolupament de solucions innovadores pels aparcaments i la millora de la mobilitat urbana sostenible. El centre que obriran al Parc de l’Alba serà un espai de desenvolupament en el qual l’empresa concentrarà tota l’activitat de disseny de nous equipaments i software, així com el servei d’atenció al client i comercialització associats als seus nous productes. Per tot això, l’empresa preveu realitzar una important inversió i traslladar a més de 140 treballadors que provenen d’altres centres de la mateixa empresa.

Amb aquesta operació, el Grup CAME confirma la decisió estratègica de seguir invertint a Catalunya i, a través de CAME Parkare Group SL, establir en el Parc de l’Alba la seva seu tecnològica, donant un altre impuls al desenvolupament de sistemes digitalitzats pel sector de l’aparcament, amb una exposició internacional.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?