Ca n’Oliver celebra el BCIN amb una gran festa oberta a tothom

2fe3e76a66d4105790a62f68d8e5622a

Cerdanyola celebrarà la declaració del jaciment ibèric de Ca n’Oliver com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) els dies 26, 27 i 28 de maig. Al febrer Ca n’Oliver va ser declarat BCIN i des de llavors el Museu i l’Ajuntament han estat preparant una celebració concebuda com un acte d’agraïment a totes les institucions, entitats i persones que han fet possible aquesta declaració: “Catalunya té centenars jaciments ibèrics, però molts pocs són BCIN i Ca n’Oliver ho és gràcies a l’esforç i a la implicació de tothom”, s’assegura en un comunicat. La celebració està oberta a tothom i s’ha preparat un obsequi commemoratiu per als assistents.

En el marc de la celebració, durant el cap de setmana es presentaran la nova web del Museu, la museïtzació dels tres edificis ibèrics, els darrers objectes arqueològics que s’han incorporat al fons del Museu i l’aplicació de mòbil Visitmuseum, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que permet fer una visita autoguiada al museu i al poblat. El programa d’actes començarà aquest divendres. Ca n’Oliver estarà obert al públic a partir de les 17 hores i a les 19 h es farà l’acte central durant el qual es presentarà l’aplicació de mòbil, la nova web i la museïtzació dels edificis ibèrics. La celebració s’acabarà a la terrassa del Museu amb un petit refrigeri amenitzat amb música en directe. Dissabte 27 (11-14.30/16.30 a 20h) i diumenge 28 (10.30 a 14.30 h) es farà jornada de portes obertes i el personal del Museu explicarà als visitants el funcionament de l’aplicació de mòbil i de la web i els acompanyaran a veure la nova ambientació dels tres edificis ibèrics. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?