Bojan Krkić i el cerdanyolenc Marcos López presenten ‘Controlar lo incontrolable’

WhatsApp Image 2024-04-12 at 09.32.33

El periodista Marcos López i l’exfutbolista Bojan Krkić van presentar a Barcelona ‘Controlar lo Incontrolable’, llibre que Bojan ha escrit amb el suport i coordinació del cerdanyolenc. En aquest llibre, l’esportista explica els problemes psicològics que va patir als inicis de la seva carrera esportiva, i com els va superar.  Així, el document vol ser un treball que contribueixi a normalitzar aquest tipus de malalties i també ajudar a demanar suport amb total normalitat a qui les pugui patir.

Durant la presentació, López es va manifestar sorprès per la franquesa amb la qual Bojan se li havia obert durant les entrevistes durant les quals aquest li anava explicant el procés que havia experimentat i que en alguns moments de la seva trajectòria professional li havien comportat greus problemes que no hagués pogut superar sense ajut especialitzat. De fet, segons el periodista, “a mesura que anava donant forma i transcrivint les nostres converses, em trobava amb molts passatges que estava segur que s’acabarien eliminant, per la seva extrema duresa. Però no, finalment no hem tret absolutament res”, comentaven. En un altre moment de la conversa, tant ell com Jordi Basté manifestaven la seva sorpresa pel fet que cap dels dos, que en aquell moment cobrien de prop al Barça i tenien molta relació amb Bojan, mai haguessin arribat a sospitar que el futbolista tenia aquesta mena de problemes. “Això ens demostra”, deien, “que un dels perills d’aquesta mena de malalties és precisament que poden passar desapercebudes, fins i tot per qui la pateix, la qual cosa fa més difícil tractar-les quan finalment es manifesten”.

Per la seva banda, Bojan agraïa a la seva família el suport rebut i molt especialment als metges que el van tractar. També animava a tothom a buscar ajut si cal i a fer-ho amb total normalitat. El futbolista, que actualment forma part de l’ staff del FC Barcelona i té entre les seves funcions donar suport als futbolistes joves per ajudar-los a normalitzar les pressions a les quals poden estar exposats, assegurava que gràcies al suport que va rebre actualment ho té tot “totalment superat”.

López és també un dels coordinadors del documental sobre Krkić ‘Bojan, más allá de la sonrisa’, que es va estrenar fa pocs mesos. Anteriorment ja havia també coordinat el documental biogràfic ‘Andrés Iniesta, el héroe inesperado’.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?