Arriben quatre cares noves al CBF Cerdanyola de LF2

Tot i que la competició a la segona màxima categoria del bàsquet estatal no comença fins a l’octubre, el CBF Cerdanyola ha fet els deures i ja ha tancat una plantilla que té l’objectiu de mantenir la categoria aconseguida enguany després d’un ascens històric a Granada.

Les quatre noves cares que s’incorporen al planter de Pili Bilbao són Carla Escuert (pívot procedent del Magic Tías de Lanzarote), Claudia Baraut (una 4 procedent de la UE Mataró), Eva García (base procedent del CN Terrassa) i l’escorta cerdanyolenca Laura Soria. Aquesta darrera es va formar a la base del CBF Cerdanyola i després de passar pel Segle XXI, el Barça CBS i la UE Mataró, entre d’altres, torna a casa.

Les baixes són Ana Iglesias, Eva González, Lorena del Moral, Mar González i Elena Murcia. I ja han confirmat la seva renovació Carla Pérez, Lara Fernández, Ruth Alllison, Laia Espín, Eva Almasqué i Iona García. L’entitat espera que Ana Alonso segueixi a les files verd-i-blanques, però la seva continuïtat no es confirmarà fins al setembre.

“Hem fet un equip de només 10 jugadores perquè la voluntat és que les jugadores del Primera Catalana es vagin foguejant i reforçant el primer equip”, assegura el president de l’entitat, Jordi Mestre.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?