Anna García, d’autopublicar-se a Amazon a Harper Collins

97ff5b5c23c82287559552b36b16e270_L

L’escriptora cerdanyolenca Anna García va ser un fenomen de vendes a Amazon abans d’aterrar en una editorial de les de tota la vida, on ha continuat amb l’èxit de les seves novel·les autopublicades. Amb més d’una desena de novel·les a la plataforma, ara ha fet el salt a Harper Coliins amb ‘Piérdete… conmigo’.

“Estic molt orgullosa d’escriure i ser lectora de novel·la romàntica. Com en tots els gèneres literaris, hi ha de tot, llibres bons i llibres menys bons”, ha afirmat en diverses ocasions. La cerdanyolenca portava escrivint tota la vida i abans de l’autoedició va començar amb un bloc. Ara s’ha prestat a contestar algunes preguntes d’aquesta publicació.

Què aporta de diferent la nova novel·la  a les anteriors?
Aquest nou llibre té menys càrrega emocional que els anteriors. És molt optimista i fresc. Crec que és ideal per a l’estiu, per tombar-te a la tovallola i perdre’t amb els protagonistes en els seus viatges.

Com ha estat el pas d’Amazon a Harper Colllins?
Molt positiu. Harper Collins m’ofereix gairebé la mateixa llibertat que tinc amb Amazon i em deixa participar en pràcticament tot el procés de el llibre. Això era una cosa indispensable per a mi i el motiu pel qual vaig rebutjar treballar amb altres editorials que van contactar amb mi. El tracte amb tothom a Harper Collins és fluid i proper, molt familiar. T’ho posen tot molt fàcil i et fan sentir molt còmoda.

Què et va fer decidir a deixar la teva feina i dedicar-te exclusivament a la literatura?
El ritme de vida. Portava molt temps “corrent per la vida”, sense gaudir realment de res. Passava moltes hores tancada en una oficina, fent una feina que vaig obligar-me que m’agradés, que fins i tot vaig arribar a gaudir però que no m’omplia realment. Portava temps preguntant-me si aquesta era la vida que volia tenir i, encara que tenia la resposta clara, mai m’atrevia a fer el pas … fins que un dia el vaig fer. Des de llavors, sempre dic potser sóc una mica més pobre, ja que aquest món no és fàcil, però sóc infinitament més feliç.

Com és la relació amb els teus lectors?
Doncs intento que sigui el més propera possible. No sóc molt activa en xarxes socials comparada amb altres escriptors, però sempre contesto tots els missatges que rebo i arribo a entaular llargues converses. Algunes d’elles, fins i tot, han arribat a convertir-se en alguna cosa més que simples lectores. Tinc molt clar que tot això ha estat possible gràcies al boca-orella dels lectors i l’única manera possible de compensar tant afecte és dedicant tot el temps possible. Hi ha nits que puc arribar-me a passar hores contestant missatges, però val la pena.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?