Anna Erra: “Encara cal avançar molt més”

WhatsApp Image 2024-03-08 at 08.14.03

“El 8-M demostra que encara cal avançar molt més i que hi ha situacions que hem de superar”. Així de contundent es mostrava la presidenta del Parlament, Anna Erra, la convidada d’enguany al tradicional Sopar de dones actives de Junts per Cerdanyola. En aquesta línia, enviava un missatge molt clar: “Les dones hi som, hem aconseguit ja moltes millores i continuarem així, ningú ens arrugarà”. Per a Erra, “necessitem dones referents en tots els àmbits i oportunitats per a totes les dones” i, sobretot, que “s’avanci en la desaparició de la violència masclista i en els murs que impedeixen a les dones aconseguir els mateixos llocs que els homes”.

ALERTA DAVANT L’EXTREMA DRETA

Davant l’amenaça que suposa l’extrema dreta per als avenços feministes, Erra considera que ens cal molta pedagogia i una educació molt transversal. “Cal una lluita conjunta, un pacte de país per la millora de la situació de les dones perquè si no comencen a créixer missatges de l’extrema dreta”, assegurava. Erra recordava que al Parlament ja hi ha un partit d’extrema dreta i que tots plegats hem de mantenir-nos alerta per fer front als missatges de l’extrema dreta que poden suposar un pas enrere. ”És important no preocupar-se sinó ocupar-se”, afirmava Erra.

Per la seva banda, la presidenta de Junts per Cerdanyola, Àngels Guimerà, es mostrava orgullosa dels més de 15 anys que fa que es convoca aquest sopar. “Convoquem les dones que ens acompanyem sempre a Junts i omplim el restaurant on anem. Passen els anys, però aquestes dones sempre hi són. Ës una cosa que no volem perdre perquè no deixa de ser part del nostre actiu”, valorava. Finalment, Guimerà apuntava que s’han de continuar polítiques que afavoreixin que les dones “puguem viure lliures i sense pors”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?