Andreu Gaya, nou portaveu del Jovent Republicà del Vallès Occidental

WhatsApp Image 2024-01-25 at 08.35.14

El Jovent Republicà del Vallès Occidental renova el lideratge amb el cerdanyolenc Andreu Gaya Trujillo i la terrassenca Amanda Parets Garcia al capdavant.

A més de triar el relleu de la nova permanent, el V Congrés Regional del Jovent Republicà del Vallès Occidental també va  escollir les persones que representaran el Vallès Occidental al màxim òrgan de les Joventuts d’Esquerra Republicana, el Consell Nacional del Jovent Republicà. Entre elles, es troben la cerdanyolenca Carlota Jové Camas, el ripolletenc Jose Núñez Marin, el perpetuenc Sergi Garcia Vázquez, el palauenc Bernat Sistach Soler i la santcugatenca Diana Pardell Reyes.

“El Jovent Republicà al Vallès Occidental hem de ser referents i reivindicar el jovent com a subjecte polític actiu en tots els espais de participació. Defensem la creació d’un discurs fort que ressoni dins i fora de la nostra organització”, defensava Gaya. “El Vallès Occidental està format per una gran diversitat de municipis, amb realitats diferents i problemàtiques comunes que cal abordar des d’una perspectiva territorial i transversal”, assegurava el cerdanyolenc. Així, es va destacar la necessitat de donar veu a cada una de les seccions locals del territori per assolir un grau més alt de cohesió. “Assegurarem una bona relació entre municipis i bona comunicació bidireccional, fent-ho tot des d’una perspectiva feminista transversal”, afegia la nova Secretària d’Organització i Feminismes, Amanda Parets.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?